Indoor gadgets

Alles voor binnen

Zeker tijdens de koude winterdagen blijven we het liefste binnen bij de warme open haard of verwarming. Toch kan het binnen zitten wel een beetje gaan vervelen en hebben vooral kinderen vaak niks om te doen. Daarom zijn er nu allerlei leuke gadgets voor binnen die leuk zijn om mee te spelen. Binnen zitten tijdens de winterdagen was nog nooit zo leuk.

De leukste indoor gadgets

Er zijn een hoop leuke indoor gadgets te koop waar kinderen lekker lang van kunnen genieten wat zeker handig is als de dagen langer worden. Je hebt bijvoorbeeld een cool laserspelletje die je gewoon thuis kan spelen die ongeveer hetzelfde werkt als het bekende lasergamen. Ook heb je allerlei vette RC helikopters en autootjes waar je mee kan rondvliegen door het huis. Er zijn gelukkig geen zorgen dat je iets raakt met deze vliegtuigjes omdat ze heel makkelijk te besturen zijn en ze niet al te krachtig door de lucht schieten.

Handige indoor gadgets

Er zijn een hoop gadgets die naast het feit dat ze leuk zijn ook nog eens handig zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de cocktailshaker. Met deze cocktailshaker kan iedereen snel een lekker cocktail maken op een professionele manier, maar voor een goedkoop prijsje. Deze is handig voor als je een net kerstfeestje houdt. Ook heb je een fijne tablethouder. Deze kan gebruikt worden in bed om zo gemakkelijk het nieuws te lezen na het wakker worden, maar dat is nog niet alles. Je hebt ook nog eens allerlei plaats op de houder om je koffie en een broodje op te zetten zodat je echt luxe wakker kan worden met een digitale krant en een lekker hapje eten en een warme kop koffie.

Terug naar overzicht